Ingyen telefonálás saját készülékről vagy az internetről!

A telefon blog célja, hogy felkutassa, és folyamatos tájékoztatást adjon a valós létező ingyenes telefonálási lehetőségekről az interneten! Folyamatosan frissítjük a bejegyzéseket, és tájékoztatást adunk az új ingyen telefonálás programokról. Továbbá kérjük a blogolvasókat, hogy akik használnak vagy általunk töltöttek le ingyen telefon progit azok írjanak véleményt a programról, ezzel is segítve a többieket. Ha valaki továbbra is fizetni szeretne a telefonálásért, akkor nyugodtan bezárhatja ezt az oldalt!

Ingyen telefonalas-Jajah ingyen telefon

Ingyenes telefonálási lehetőségek:Jajah!


Mostantól Magyarországról is ingyenesen hívhatók a világ legtöbb telefonhívást lebonyolító helyei a JAJAH internetes szolgáltató jóvoltából. Ingyenes regisztráció, és már mehet is az ingyenes telefonálás!



Mind a regisztráció, mind a telefonálás ingyenes, akár más országokba is. Elég, ha a hívófélnek van számítógépe és internet elérése. Egyenlőre még csak a vezetékes telefonhívások ingyenesek...

"Daniel Mattes, a Jajah alapító vezetője azt a célt tűzte maga elé, hogy hozzájáruljon a „hagyományos telefónia ingyenes tételéhez”. Ehhez persze bevételek is szükségesek, amit a díjköteles üzletágakban kell megkeresni – Kínán és az Egyesült Államokon kívül, illetve különleges szolgáltatások révén. Így például az átdolgozott honlap máris lehetővé teszi sms-ek küldését, illetve az automatikus visszahívást megadott időpontban.

A Jajah működése:

-Egyszerű, ha szeretnél ingyen telefonálni, akkor csak regisztrálasz a jajah.com weboldalon ingyen!

- Majd azt a telefonszámot, amit hívni szeretnél, majd a saját számodat.

- Rányomsz a telefonálás gombra

- Majd elkezd csörögni a te telefonod, és ha felveszed, akkor összekapcsol a hívott féllel!

- Mehet is az igazi INGYEN TELEFONÁLÁS!


Figyelem, nagyon fontos különbség a Jajah és a skype közötti telefonálásnál!

A Skype-tól eltérően a Jajah-zó nem használ mikrofont és fejhallgatót, hanem a saját vezetékes vagy mobiltelefon-készülékébe beszél, miután bepötyögte a számítógépbe a hívott számot, és az internet létrehozta a kapcsolatot. A komputer és az internetes csatlakozás csupán a hívás aktiválásához szükséges."

A Jajah regisztráltak egymás közt teljesen INGYEN telefonálhatnak! Igaz csak magyarországon belül, és vezetékesről vezetékesre! De ha bárki mást hívsz a megszokott költségek körülbelül 20 %-áért telefonálhatsz! Például németországi mobilról, magyarországi vezetékes 48, 62 Ft-ba kerül a telefonálás. De Német vezetékesről magyar vezetékes 6,28 és fordítva is csak ennyi a telefonálás!

Nincsenek megjegyzések: