Ingyen telefonálás saját készülékről vagy az internetről!

A telefon blog célja, hogy felkutassa, és folyamatos tájékoztatást adjon a valós létező ingyenes telefonálási lehetőségekről az interneten! Folyamatosan frissítjük a bejegyzéseket, és tájékoztatást adunk az új ingyen telefonálás programokról. Továbbá kérjük a blogolvasókat, hogy akik használnak vagy általunk töltöttek le ingyen telefon progit azok írjanak véleményt a programról, ezzel is segítve a többieket. Ha valaki továbbra is fizetni szeretne a telefonálásért, akkor nyugodtan bezárhatja ezt az oldalt!

Ingyen telefonalas-Jajah ingyen telefonalas

Ingyen telefonálás: jajah

Figyelem nagyon fontos a tévedések elkerülése miatt!
Az egyik fórumon találtam egy ilyen hozzászólást az ingyen telefonálással kapcsolatban!

"Sziasztok! Beírtam két budapesti vezetékes számot és kiírta, hogy 0,023 Euro a díj percenként...............nézzetek utána, mert sokan fognak csekket kapni erre és azt hiszik, hogy ingyenes. Üdv."

Tehát tisztázzuk az ingyen telefonálás félreértéseket!
Akkor telefonálhatsz ingyenesen, ha regisztrált jajah tag vagy és a hívandó fél is regisztrált. Valamint vezetékes telefont hívsz vezetékesről.
De kérjük kedves blog olvasó, hogy oszd meg a véleményedet a megjegyzésekre kattintva, hogy minél többet tudjunk segíteni az ingyen telefonálóknak!

1 megjegyzés:

mackayhable írta...

The best and worst titanium teeth dog | TITIAN DOG
And then you have aftershokz titanium the best teeth ever! sunscreen with titanium dioxide The Dog Claw™ - The best one for everything! It's micro touch titanium trim not trekz titanium pairing the first one to have a look at a dog's titanium trimmer anatomy and