Ingyen telefonálás saját készülékről vagy az internetről!

A telefon blog célja, hogy felkutassa, és folyamatos tájékoztatást adjon a valós létező ingyenes telefonálási lehetőségekről az interneten! Folyamatosan frissítjük a bejegyzéseket, és tájékoztatást adunk az új ingyen telefonálás programokról. Továbbá kérjük a blogolvasókat, hogy akik használnak vagy általunk töltöttek le ingyen telefon progit azok írjanak véleményt a programról, ezzel is segítve a többieket. Ha valaki továbbra is fizetni szeretne a telefonálásért, akkor nyugodtan bezárhatja ezt az oldalt!

Ingyen telefonalas- VoipBuster

Ingyen telefonálás VoipBuster!

A VoipBuster segítségével ingyenes internetes telefonhívásokat kezdeményezhetsz.

A VoipBuster segítségével ingyenes internetes telefonhívásokat indíthatsz 30 országba havi maximum 20 órában. A felhasználói felület hasonlít a Skype-éra. Lehetősége van a partnerek figyelésére és Call List híváslista szerkesztésre is.

Ezzel a telefon programmal rövid regisztráció után ingyenesen hívhatunk vezetékes számokat az alábbi országokba.
(Australia Austria Belgium Canada China Czech Republic Denmark Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Luxembourg Netherlands Norway Poland Portugal Spain Sweden Switzerland Taiwan United Kingdom United State)
Így Magyarországon is! Barátaiddal, ismerőseiddel, rokonaiddal ingyen tarthatod a kapcsolatot ezekben az országokban.A VoipBuster ingyen telefon program letöltése pát percet igényel. A program használata egyszerű és igyenes! Cégek és kisebb vállalatok is hsználhatják ugyanis a belföldi ingyenessége mellett külföldre igen kedvező percdíjakkal telefonálhatnak.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

r

Unknown írta...

Ingyen szeretnék telefonálni a gépemen

Unknown írta...

, ,

Névtelen írta...

Basszad meg, kreditet akar vásároltatni velem, azzal kezdi!
"Ingyenes" ám az anyád, ott a Rákóczi téren... :-/ :-P